Giuseppe Coccо Макарони Мези Пачери №103 250гр Преглед

Giuseppe Coccо Макарони Мези Пачери №103 250гр
  • Производител: Guiseppe Cocco
  • Модел: Maccheroni Mezzi Paccheri - 1582
  • Наличност: В наличност
6.90лв.
Съставки: Твърда пшеница и вода. Тегло на опаковката: 250 g.