Giuseppe Coccо Макарони Конкильони №68 250гр Преглед

Giuseppe Coccо Макарони Конкильони №68 250гр
  • Производител: Guiseppe Cocco
  • Модел: Maccheroni Conchiglioni - 1581
  • Наличност: Очаквана доставка
Очаквана доставка
Съставки: Твърда пшеница и вода. Тегло на опаковката: 250 g.