
Дълго време търсихме кафета aрабика, които да издържат на тъмно изпичане и да придадат богатите аромати, които търсехме. В тази смес южноамериканските зърна aрабика се срещат с индонезийската aрабика, за да предложат интензивно и вълнуващо допълнение към сезона.
Ароматен профил и сервиране
Вкусов профил и основна ароматна нотка (сервирано с лед): Изпечено, приятна горчивина, препечен малц.
Най-добре се сервира като: 1 кафе капсула (40 мл) върху няколко кубчета лед (90 г). Долейте със студена вода или студено мляко (90 мл) и ще откриете прекрасна синергия между млякото и богатите препечени зърнени и дървесни нотки на този бленд.
Изпичане
Тези кафета са средно до тъмно изпечени, за да се откроят някои плодови нотки и да се запази балансът между сладостта на кафетата.