
Създаден от балансирана смес от колумбийски и етиопски кафета, BIANCO INTENSO е проектиран да бъде идеално съчетан с мляко. Прецизното разделно печене на тези внимателно подбрани арабики разкрива нейните зърнени и орехови нотки веднага щом добавите сладостта на млякото. Любителите на рецептите за мляко наистина ще се насладят на това ново кафе за своето капучино, но също и за всички други млечни рецепти.
ПЕЧЕНЕ
За да постигнем идеалния баланс на вкуса в BIANCO INTENSO, ни трябваше изключително контрастираща техника на разделно печене. Едната част от бленда се пече дълго и тъмно, а другата се пече много по-бързо и по-леко. Когато комбинирате двете, сместа развива онзи специален характер на печене, който се съчетава толкова добре със сладостта на млякото.
АРОМАТИЧЕН ПРОФИЛ
Интензитетът на BIANCO INTENSO се темперира с деликатните сладкиши на млякото, създавайки красив баланс. Достатъчно е да се изпече през млякото, създавайки завладяващо капучино или лате макиато.
АРОМАТИЧЕН ПРОФИЛ: ИНТЕЗИВЕН И ИЗПЕЧЕН, НО БАЛАНСИРАН
Продуктът, който се продава, не съдържа млечни съставки.