Segafredo Intermezzo Mляно кафе 250гр Преглед

Segafredo Intermezzo Mляно кафе 250гр
  • Производител: Segafredo Zanetti
  • Модел: Segafredo Intermezzo Mляно кафе 250гр
  • Наличност: Очаквана доставка
Очаквана доставка
Сегафредо Интермезо е едно отлично мляно кафе, добре балансирано с наситен аромат. 50% арабика 50% робуста 250гр